Cheesecake

Cheesecake

woensdag 12 juni 2013

Kippensoep (burgerlijk;-))


Burgerlijke kippensoep

Het ruikt lekker, het smaakt lekker, het is gezond, en vrij van alle gekke smaaktoevoegingen. Mijn grote geurende pan burgerlijke kippensoep:

Benodigdheden:
5 bouillonblokjes gistvrij (te koop bij de Eko winkel)
2 (biologische) kippenbouten circa 500 gram
500 gram geschrapte wortels
¾ courgette in plakjes
125 gram champignons in plakjes
1 ui

Doe de kippenbouten, de gepelde hele ui, de courgette, champignons, wortels en bouillonblokjes in de soeppan. Voeg circa 2 liter water toe. Zet de pan op het vuur. Als het kookt zet je het vuur zachtjes en laat je de soep 2 ½ uur trekken.
Doe het vuur uit, vis de ui en de kippenbouten eruit. Pureer met de staafmixer de rest van de soep.
Ontleed de kippenbouten en voeg het kippenvlees bij de soep!
Eetsmakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten